Vårkänslor på två hjul

Hur härligt är det inte med vår. Äntligen. Vet ni vilket som är det ultimata vårtecknet? Nej inte fågelkvitter, eller de tidiga vårblommorna. Och nej inte aprilvädret. Det ultimata vårtecknet, ja i alla fall i mitt tycke är ljudet av motorcyklar. Man blir liksom glad i hela själen när man hör det ljudet, då vet man att det är vår. Jag har en motorcykel och våren är snart här så jag måste serva min motorcykel och det tänker jag göra hos MC Team 1, mitt förstaval.

En MC firma att lita på

Ja jag har använt mig av MC Team 1 i flera år. även innan jag hade motorcykel, de servar ju även fyrhjulingar och mopeder. Jag har ju alltid varit ganska motorintresserad, ja i alla fall att köra olika fordon. Så därför har jag använt mig av deras tjänster sedan flera år tillbaka. Det som jag tycker är bra med dom är att det är en auktoriserad verkstad som tar hand om alla märken. Det känns tryggt att lämna sin MC hos dom. Sist jag lämnade in min MC hos dom så fick jag låna en scooter helt gratis, det kallar jag service. Nu är det inte så att min MC är trasig hela tiden, men jag tycker att det är skönt att få den genomgången innan jag far ut på vägarna. Mc Team 1 har ju även vinterförvaring, det har jag inte använt mig av än, det blir kanske till vintern.

Ut på vägarna

Äntligen har jag hämtat min motorcykel hos MC Team 1 det var inga direkta fel på den, men den är uppsmord inför den kommande säsongen. Nu skall jag ut och glida på vägarna ha en skön vår och sommar. Bye bye