Få den optimala bränsleblandningen för din MC

Äntligen hörrni börjar det bli dags för ännu en MC säsong. Solen skiner, hojen är servad. Det är vår i luften i Borås och det enda jag väntar på nu är att temperaturen skall bli något högre och sedan är det dags att ge sig ut på den första turen. Jag och mina vänner har som tradition att ta en långtur tillsammans den första behagliga och körvänliga dagen och besöka ett kvarncafé som ligger en rätt bra bit härifrån. Det är så roligt att ha människor i sin omgivning att dela samma intresse med.

Power commander – ett verktyg för optimal bränsleblandning

För er andra MC förare där ute skulle jag vilja tipsa om någonting om det är så att du vill ha den optimala bränsleblandningen för din motorcykel. Det finns någonting som heter Power commander, vilket är ett verktyg som skapar förutsättningar för just detta. Vill man veta mer tycker jag man skall vända sig till sin närmaste verkstad eller kanske där man vanligtvis fixar iordning sin hoj. Power commander Borås är relativt lätt att få tag på, men har man inte koll på om det funkar för sin hoj eller annat så känns det alltid gott att få prata med någon som verkligen kan.

Att rekommendera om du vill byta avgassystem och luftfilter

Jag har i alla fall märkt av en stor skillnad sedan jag kopplade in en Power Commander till min MCs insprutningssystem. Den liksom styr bränsleblandningen på ett optimalt sätt. Detta är att rekommendera om du vill exempelvis byta avgassystem och luftfilter.

Med detta sagt hoppas jag att vi alla får en riktigt lång, lyckad och säker motorcykelsäsong i år. Jag hoppas verkligen att vädret är på vår sida denna vår- och sommar. Vi ses snart på vägarna där ute!