Unna dig själv god sikt i vintermörkret

Den här sommaren gick snabbare än kanske snabbare än något annat år känns det som och hösten kliver in med bestämda snabba steg. Trots det att jag känner att jag badat alldeles för lite i sommar och hunnit njuta av varma sommarkvällar på grund av jobb, så känner jag mig mer än redo för höst och vinter. Den kommande årstiden kan nog vara min favorit. Luften känns frisk, man tänder ljus och lagar god mat, och stressen över att hitta på massa saker som jag ofta känner under sommaren upplever jag inte alls på samma sätt under den här tiden. Jag kan ta promenader, leta svamp, kolla serier och det bästa av allt: stänga in mig i garaget och meka med bilarna.

Ledramp för att underlätta körning på slingriga vägar och upptäcka viltdjur

I garaget ligger det just nu en ledramp från Lyson och väntar på att monteras. Jag beställde den till Volvon som jag oftast använder till vardags och dels tycker jag det är snyggt, men dels också för att när man bor som jag gör ute på landet känns det extra viktigt för mig både att synas väl för andra trafikanter och även att jag själv vill ha så god sikt som möjligt för att kunna upptäcka exempelvis viltdjur och slingriga väger i mörkret.

Det som är så bra med Ledramper är att det finns ett enormt utbud att välja mellan, så oavsett vilken bil du har kan jag nästan lova dig att du hittar en som passar just din bil inne på Lysons hemsida. Dessutom är dom underhållsfria och har en rejält lång livstid. Skulle man vara osäker på vilken ledramp man skall köpa så kan jag varmt rekommendera att kontakta deras kundtjänst. Jag själv har gjort det flertalet gånger och har aldrig blivit besviken vare sig på deras service eller deras produkter. Se till att vara så säker som möjligt på dom mörka vägarna i höst och vinter och köp dig en riktigt bra ledramp till bilen.